Pictura pe panza

Tarif: Preturile pentru tablourile existente sunt expuse in galerie. Timpul de executie si pretul unui tablou la comanda variaza in functie de suprafata si complexitatea acestuia si se calculeaza in momentul primirii comenzii. Pentru tablourile la comanda ce depasesc valoarea de 200 RON, se va solicita un avans de 20% din valoarea comenzii, restul sumei urmand sa se plateasca in momentul primirii lucrarii, prin curier sau prin intermediul Postei Romane.
bulina

Comanda se poate realiza folosind formularul de contact sau  la adresa de e-mail comenzi@lauraiacob.ro indicand:
- Pentru tablourile existente in galerie se va specifica titlul si numarul lucrarii dorite, precum si urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa de expediere a comenzii, adresa de domiciliu, varsta, telefon, CNP si copie dupa buletin.
- Pentru tablouri la comanda se va specifica dimensiunea panzei, imaginea care se doreste a fi reprodusa precum si urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa de expediere a comenzii, adresa de domiciliu, varsta, telefon, CNP.

Livrare: Dupa centralizarea comenzii dumneavoastra, veti fi contactat pentru a va transmite informatiile legate de livrare. In cazul in care comandati un tablou existent in galeria noastra, termenul de livrare este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Termenul de livrare pentru tablourile la comanda difera in functie de marimea si complexitatea acestuia, si se va stabili dupa primirea comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.
Livrarea se poate face dupa cum urmeaza: 1. Prin Posta Romana cu plata ramburs - cheltuilelile de livrare sunt incluse in pret. Achitarea pretului comenzii se face prin plata ramburs la ridicarea coletului. Coletul se ridica de catre client de la Oficiul Postal de care apartine. 2. Printr-o firma de curierat rapidcheltuilelile de livrare NU sunt incluse in pret. Achitarea pretului comenzii se face prin plata ramburs la ridicarea coletului. 3. Livrare personala in Bucuresti - convenita telefonic.

Pictura murala

bulina

Tarif: Pretul se stabileste ulterior, dupa primirea tuturor detaliilor (suprafata pictura, complexitate, etc.). Picturile pe pereti sunt executate cu vopsea pe baza de apa (acrilic), stralucitoare si fara miros. Timpul de executie al unei lucrari variaza in functie de suprafata si complexitatea acesteia, iar timpul aproximativ de uscare este de cateva ore. Peretele ce urmeaza a fi pictat trebuie zugravit cu vopsea lavabila.

Comanda se poate realiza folosind formularul de contact sau la adresa de e-mail comenzi@lauraiacob.ro indicand modelul care se doreste a fi realizat precum si urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa, varsta, telefon, CNP.

Aboneaza-te la newsleter pentru a primi informatii privind noile produse, ofertele speciale si promotiile noastre. Prin abonarea la newsletter acceptati implicit termenii si conditiile siteulu.
 
buton facebook buton twitter buton rss buton linkedin butin hi5