Cand lumina, culoarea si pasiunea se intersecteaza ... lumea devine un Spectacol Cromatic!

Desi am absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti - sectia Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si activez in Marketing, PR, Web Design, Grafica, etc., pasiunea fata de arta nu a disparut niciodata.

Am 30 de ani si sunt o persoana sensibila, cu o dorinta extraordinara de a comunica cu lumea inconjuratoare prin intermediul culorii. De-a lungul anilor, am simtit cum sunt atrasa tot mai mult de pictura precum un magnet, si am inteles ca nu trebuie sa renunt la pasiunea mea: aceea de a picta.
Fiecare lucrare in parte este insotita de pasiune, de dorinta mea de a comunica, determinand astfel privitorul sa se identifice cu trairile mele.

In momentul in care pictez, mana imi asculta sufletul, simt ca ma detasez de tot ceea ce ma inconjoara, simt ca pasesc intr-o lume cu totul diferita fata de cea in care traim, o alta dimensiune, o lume care nu poate fi descrisa in cuvinte. Ma transpun in propria-mi creatie, in atmosfera tabloului, cu toate simturile, cu sufletul si cu mintea. Ma apropii de panza, ma cufund in decor si imi raportez sufletul la sufletul "operei" mele. Nu practic un stil anume, acesta consider ca se descopera in timp, dupa multi ani de munca. In momentul de fata, eu doar pictez! Pictura ma face sa ma simt extraordinar si asta este tot ceea ce conteaza! Pictez asa cum imi dicteaza sufletul, pictez asa cum simt!

 

Aboneaza-te la newsleter pentru a primi informatii privind noile produse, ofertele speciale si promotiile noastre. Prin abonarea la newsletter acceptati implicit termenii si conditiile siteulu.
 
buton facebook buton twitter buton rss buton linkedin butin hi5