Vrei sa faci un cadou deosebit copilului tau? Vrei sa ii creezi un spatiu plin de viata cu personaje din desene animate, basme sau povesti? Ajuta-l sa isi dezvolte imaginatia! Noi iti aducem in casa o parte din magia copilariei, un colt de poveste, un spatiu care sa-i confere copilului tau siguranta si sentimentul de „acasa”. Daca doresti sa creezi o atmosfera deosebita, sa iti exprimi personalitatea sau sa iti decorezi casa, afacerea (cafenele, restaurante, baruri, pensiuni, hoteluri, etc) atunci esti exact unde trebuie!

bulina

Pictura murala este printre cele mai utilizate tehnici artistico-plastice dupa pictura pe panza, oferind posibilitatea de a schimba intregul ambient al unei incaperi sau al unei cladiri. Aceasta tehnica iti ofera un ambient unic deoarece picturile sunt realizate manual. Pictura murala este o tehnica de decorare a peretilor, ca o alternativa artistica la comunul tapet.

Picturile murale sunt executate cu vopsea pe baza de apa (acrilic), mult superioare oricarui material: super-lavabile, non-toxice, stralucitoare, fara miros si foarte rezistente in timp (rezista chiar mai mult de 10 ani, in functie de calitatea peretelui). Iti punem la dispozitie o gama variata de modele sau poti veni cu propriile idei. Deoarece picturile sunt realizate fara un sablon, acestea sunt picturi unicat. Daca doresti sa ne contactezi te rugam sa folosesti pagina de contact. Iti multumim si te mai asteptam!

Aboneaza-te la newsleter pentru a primi informatii privind noile produse, ofertele speciale si promotiile noastre. Prin abonarea la newsletter acceptati implicit termenii si conditiile siteulu.
 
buton facebook buton twitter buton rss buton linkedin butin hi5