Daca doresti sa creezi o atmosfera deosebita, sa iti exprimi personalitatea, sa iti umpli caminul de culoare, sa iti decorezi casa, afacerea (cafenele, restaurante, baruri, pensiuni, hoteluri, etc.) sau sa faci un cadou cu adevarat special celor dragi, atunci esti exact unde trebuie! Vrem sa aducem frumosul in casa ta, oferindu-ti tablouri (pictura panza) de cea mai buna calitate.
bulina

Tablourile sunt pictate cu acrilic sau ulei pe panza tratata special, pentru a reda si pune in valoare culorile originale, iar aspectul modern al ramei aduce un plus de caldura in casa ta. Ai o fotografie frumoasa si vrei sa o transformi intr-o opera de arta? Executam tablouri la comanda! Timpul de executie si pretul unui tablou la comanda variaza in functie de suprafata si complexitatea acestuia.

Daca doresti sa stii pretul pentru o anumita pictura, trimite poza care urmeaza a fi reprodusa pe adresa noastra de e-mail impreuna cu dimensiunea dorita a tabloului si va vom trimite in scurt timp informatiile dorite. Preturile pentru tablourile existente sunt expuse in galerie. Daca doresti sa ne contactezi te rugam sa folosesti pagina de contact. Iti multumim si te mai asteptam!

Aboneaza-te la newsleter pentru a primi informatii privind noile produse, ofertele speciale si promotiile noastre. Prin abonarea la newsletter acceptati implicit termenii si conditiile siteulu.
 
buton facebook buton twitter buton rss buton linkedin butin hi5